Drie voordelen wanneer uw kind naar een chiropractor gaat

Of het nou een baby is of tiener, wij staan voor u klaar!

1) Beperkte mobiliteit

Kinderen uiten misschien geen pijn of problemen zoals wij volwassenen dat doen. Wanneer ze echter in een slechte houding slapen of misschien urenlang in extensie op de grond liggen te lezen of een puzzel op te lossen, doet dit niet veel goed voor hun gewrichten en houding. Dit is een veel voorkomende beoordeling door veel chiropractoren. Hoe jong en onoverwinnelijk ze ook zijn, zo zijn ze vanwege hun lichaam.

2) Verbetering vroeg stadia van “tekstnek”

Iphone, Android, Ipad, tablet … wat is het volgende? Ja, we zijn er allemaal schuldig aan. Ze een klein scherm geven om mee te spelen of te vermaken. Maar langdurig in deze houding (meer dan 1 tot 2 uur) zitten kan hun houding ernstig beïnvloeden en beginnen ze het ‘spiergeheugen’ te ontwikkelen. Dit is waar we voorzichtig moeten zijn. Het laatste wat we willen is dat ze de gewoonten ontwikkelen die ervoor zorgen dat ze slecht functioneren als ze opgroeien!

3) Verbeterde slaap!

We zijn het allemaal beu om midden in de nacht wakker te worden en ze weer in bed te moeten stoppen. Dit kan komen doordat u zich ongemakkelijk voelt omdat bepaalde gewrichten niet zo bewegen als zou moeten.

Dus hoe lossen we dit op?

Goede vraag! Chiropractische zorg verlicht niet alleen de gewrichtsbeperkingen om het lichaam te helpen weer normaal te functioneren, maar onze zorg is zo goed als het advies dat erbij hoort. Dus als ze urenlang op hun buik aan een puzzel liggen te werken, laat ze dan opstaan en ga met gekruiste benen zitten. Of als ze uren aan het bellen zijn, probeer dan een telefoonstandaard te kopen zodat ze op de bank kunnen zitten en het apparaat toch in een betere positie kunnen gebruiken.

Uiteindelijk zal dit ook helpen bij hun slaap. Hoewel chiropractie kinderen kan helpen, zijn het ook wij volwassenen die van dit advies kunnen profiteren!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Choose the desired location

Choose the desired location