Bochel Utrecht

Een bochel Utrecht, in sommige gevallen ook wel scoliose genoemd, is een medische aandoening waarbij de wervelkolom scheef staat. Dit kan leiden tot diverse lichamelijke klachten waaronder pijn en slapeloosheid. Een bochel komt soms al voor bij kleine kinderen en kan verholpen worden door middel van een operatie en/of fysiotherapie. Een andere manier om de aandoening aan te pakken is chiropractie. Tijdens deze behandeling worden blokkades in het lichaam opgeheven. Het doel zal zijn om het lichaam weer in balans te brengen, de wervelkolom recht te zetten voor een verbeterde functie, en de algemene gezondheid te verbeteren. Ook zal er gewerkt worden aan de houding. 

Last van een bochel

Bochel Utrecht

Heeft u of uw kind last van een bochel? Maak dan kennis met Posturefixx. Wij zijn een praktijk in Utrecht waar we door middel van chiropractie diverse aandoeningen onder handen nemen. Wij hebben een zeer brede kennis over het menselijk lichaam en weten als geen ander hoe we problemen zoals een bochel kunnen verhelpen. We maken altijd een behandeling op maat en voeren van tevoren een uitgebreid onderzoek uit. Bij ons geen valse beloftes maar wel een beter vandaag en gezondere toekomst! 

Hoe het werkt

1

Onderzoek

Hier bepalen we de basislijn van uw gezondheid. Dit wordt bepaald door onze samengestelde diagnostische scans en het bespreken van uw geschiedenis.

2

Verfijningsfase

Werken vanaf het begin van uw gezondheidsklachten naar een beter normaal. Vaak heeft u 2 tot 3 keer per week nodig om te beginnen.

3

Stabilisatiefase

Zodra het betere normaal is vastgesteld is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat dit het nieuwe normaal blijft.

4

Onderhoudsfase

Onze taak is om de verbeteringen te waarborgen en te checken hoe het met u gaat zodat u uw beste leven kunt leiden.

Contacteer ons direct

Wilt u meer weten over de behandeling of ons team? Lees dan rustig verder op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie en kunt u direct kennis maken met onze enthousiaste dokter. In onze praktijk doen we alles om u of uw kind op uw gemak te laten voelen. Daarnaast zijn onze behandelingen effectief en super compleet. Zo nemen we bijvoorbeeld direct de levenswijze van de patiënt onder de loep. Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak willen maken, stuur ons dan een e-mailbel ons of WhatsApp met ons. Wij staan u graag te woord. Tot snel bij Posturefixx! 

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jou kunnen helpen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Scroll to Top

Choose the desired location

Choose the desired location